Wie is deze e-mailster?

Mijn naam is Mieke Scholten, geboren in 1958 in Haarlem en inmiddels al jaren woonachtig in het Achterhoekse dorp Gendringen.

Na het Gymnasium en Bibliotheek- en Documentatieacademie heb ik (buiten trouwen en kinderen krijgen) van alles gedaan, maar er bleef altijd iets kriebelen van anderen willen helpen hun leven te verbeteren. Ik ben dan ook diverse cursussen en opleidingen in die richting gaan volgen, zoals Life Coach, Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT) en Acceptance and Commitment Therapy en heb daar veel van geleerd, maar dat was toch niet helemaal zoals ik het wilde gaan doen.

Totdat ik in 2017 mijn baan verloor en tegelijkertijd de opleiding Mindful Analysis tegenkwam. Dat sprak mij meteen enorm aan. Puur en alleen ingaan op de tekst van de individuele cliƫnt en daar met een gerichte methode aan de slag. Kortdurend, geen oordeel, geen hokjesstopperij, geen afleiding door elkaar en voor iedereen die kan schrijven en internet heeft vanuit elke plek mogelijk.

Ik heb de opleiding tot Mindful Analyst gevolgd met als docente Mirjam Windrich, de grondlegster van deze methode.

De andere methode waar ik soms gebruik van maak is Acceptance and Commitment Therapie (ACT). Dit heb ik geleerd bij Gijs Jansen, de autoriteit op dit gebied in ons land.


Contact

E-mail: info@schrijfweg.nl

Telefoon: 06-51435406

K.v.K.: 71235973

Bank: NL58RABO0153773111
t.a.v. M. Heldoorn-Scholten


Tulpstraat 20, 7081 EB Gendringen