SchrijfWeg


Mindful Analysis: Therapie via een e-mailtraject

Hoe werkt Mindful Analysis?

Mindful Analysis bestaat doorgaans uit een e-mailtraject van een week, waarbij je één of twee keer per dag schrijft en even zovele keren antwoord krijgt. De Mindful Analyst (MA) leest je tekst heel zorgvuldig en gaat er op in door gerichte vragen te stellen, zodat jij daarmee weer een houvast hebt om dieper in jezelf af te dalen en na te denken. Het gaat echt alleen om jou en wat jij schrijft.

Dit vragen stellen gebeurt in vier fasen: wat speelt er, hoe komt het, wat zijn de mogelijkheden om het op te lossen en wat ga je uiteindelijk doen? Bij de laatste fase kun je nog een einddocument maken, waarin je dat voor jezelf vastlegt (een plan, een schema, een brief of wat dan ook), maar dat hoeft niet. Het is helemaal aan jou. In ieder geval kun je de hele mailwisseling natuurlijk bewaren om er later nog eens naar te kijken.

Wanneer je dit wilt gaan doen, of wanneer je nog wat meer informatie wil, stuur dan een mail naar info@schrijfweg.nl, zodat we een begin kunnen afspreken. Eventueel kun je ook bellen.

Een traject van een week kost € 349,-, dit bedrag dient vooraf betaald te worden

Contact

E-mail:   info@schrijfweg.nl

Telefoon:   06-51435406

 

K.v.K.: 71235973

Bank: NL58RABO0153773111
t.a.v. M. Heldoorn-Scholten


Tulpstraat 20, 7081 EB Gendringen